Noticies

 

El III Duatló de Girona - Manter i el Duatló Infantil tindran lloc el diumenge 27 de març. La prova està organitzada pel Club Triatló Girona Costa Brava i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Isabel Muradàs, ha presentat aquesta tarda el Duatló juntament amb el membre de la Junta Directiva del Club, David Presas, i els triatletes Pau Busquets, fundador del Club, i Nan Oliveras, que va ser el guanyador de la darrera edició de la prova i destacat triatleta internacional.
Els organitzadors del Duatló preveuen que la prova d’adults aculli uns 600 participants. La prova infantil, destinada a nens i nenes de 6 a 14 anys, té les places exhaurides i comptarà amb la participació de 100 infants.
L’inici de la prova serà a les 10.30 h des del Pavelló Municipal Girona - Fontajau i constarà d’una primera part de cursa a peu de 5 quilòmetres, una segona part de 25 quilòmetres en bicicleta –durant la qual es recorrerà part de la Vall del Llémena- i una tercera i última part de cursa a peu de 2 quilòmetres. La sortida de la duatló infantil serà a les 09.30h. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Isabel Muradàs, ha destacat “la intensa setmana esportiva que viurà la ciutat amb la celebració de la III Duatló, el torneig internacional de futbol MIC, el torneig de bàsquet Basket Costa Brava Girona i la sortida de la tercera etapa de la Volta ciclista a Catalunya, que refermen la ciutat com a destí de turisme esportiu”.
Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.triatlo.org

Foto : Ajuntament de Girona