Noticies

 

L'Ajuntament de Sarrià de Ter engega aquest divendres el procés participatiu per decidir unes inversions municipals extraordinàries, pel que ha convocat a tots els veïns a una Audiència Pública que tindrà lloc aquest divendres a les 8 del vespre, a la sala gran del Coro, on el consistori presentarà tot el procés participatiu.
L'Ajuntament explicarà als veïns que podran escollir a quina inversió volen destinar 250.000 euros, amb una actuació de 200.000 euros i una altra de 50.000 euros. En el procés participatiu hi podran participar els majors de 16 anys que estiguin empadronats a Sarrià de Ter a dia 11 de març de 2016 i totes les entitats inscrites al registre municipal.
La setmana del 14 al 18 de març es convocarà el Consell Territorial i també la resta de Consells sectorials, d'Esports, Cultura, la Comissió de Festes i el Consell Escolar Municipal, cada entitat podrà presentar una proposta. Del 5 al 20 d'abril serà el termini de presentació de propostes per a particulars. El 21 d'abril es farà una Assemblea General per decidir propostes finals. Del 22 d'abril al 15 de maig es farà l'exposició i informació concreta dels projectes escollits. Del 16 al 20 de maig s'obriran les votacions de forma telemàtica i del 21 al 22 de maig es podrà fer la votació de forma presencial. El 24 de maig es reunirà la Comissió d'Avaluació formada per un membre de l'organització del Procés participatiu, un representant de cadascun dels grups polítics amb representació al ple de l'Ajuntament, un membre d'una de les AAVV escollit pel Consell Territorial i un membre de tots els Consells Sectorials que elaborarà un informe que es presentarà al Ple de l'Ajuntament.