Noticies

 

Protecció Civil beneeix les vuit noves associacions gironines

Durant l'acte institucional de la celebració del Dia del Voluntari de Protecció Civil celebrat aquest diumenge a Lleida, es van beneir les noves associacions de Protecció Civil que s'han creat a Catalunya durant l'any 2015. També es va fer el lliurament de les distincions, entre les quals hi ha 4 mencions honorífiques i 6 felicitacions.
L'acte va tenir lloc a l'Auditori de La Llotja de Lleida i va ser presidit pel director general de Protecció Civil de la Generalitat, Joan Delort i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.
Entre les associacions inscrites des del any 2015 a les comarques gironines hi ha Celrà, Santa Cristina d'Aro, Girona, Banyoles, La Bisbal, Sarrià de Ter, Sant Climent Sescebes, Maçanet de la Selva i Vilafant.
Actualment hi ha 106 associacions i 1.262 voluntaris al Registre de Protecció Civil del Departament d'Interior. Per demarcacions Barcelona (35) és la que té registrades més associacions de Voluntaris de Protecció Civil, seguida de Girona (33) Catalunya Central (13), Tarragona (12), Terres de l'Ebre (7) , Lleida (5) i Alt Pirineu (1) .

Foto: Protecció Civil de Catalunya