Noticies

 

Comença la celebració de les Jornades de la Dona Treballadora a Sarrià

Amb motiu de la celebració el dia 8 de març del Dia Internacional de la Dona Treballadora, Sarrià de Ter organitza Les Jornades de la Dona Treballadora amb tot un seguit d'actes que comencen demà i finalitzaran el diumenge 13 de març.
El partit d'handbol femení UES Riudellots- Banyoles obrirà les Jornades de la Dona Treballadora aquest dissabte 4 de març a les 4 de la tarda al Pavelló de la UE Sarrià.
A la nit, al local social d' Apaga la Tele, Femme Rebellion Tour, amb Penadas por la ley i Milenrama + The Joke a les 10 del vespre.
El dimarts, 8 de març taller de ganxet a càrrec de la professora Olga Tkachenko al Centre Cívic la Cooperativa, tot seguit berenar i xocolatada (exclusiu pe dones) organitzat per Dones Més que Mai. A les 7 de la tarda, Montserrat Jiménez oferirà la xerrada La dona treballadora al llarg de la història a la biblioteca Emília Xargay. Dimecres, 9 de març taller de patchwork a càrrec de Manoli Lozano i taller de Nines Tilda d'Olga Tkachenko al Centre Cívic La Cooperativa. Tot seguit, a dietista Sara Cruz oferirà la xerrada «Carmanyola saludable». El dijous 10, taller d'hipopressius a càrrec de la fisoterapèuta, Alícia Ballen i d'aromateràpia a càrrec de Belén Segura, al Centre Cívic La Cooperativa. Divendres 11, s'inaugurarà l'exposició «Dones i Periodisme» dels alumnes de l'Escola Montserrat i Escola Bressol Confetti. Dissabte es farà una jornada de salut amb pilates a càrrec de Mar Martínez, Tai-Txi a càrrec d'Esther Vilarrasa i Dansa del Ventre. Diumenge 13, caminada familiar a les 9 del matí que tanca les jornades i tindrà una durada d'unes dues hores i se sortirà del Centre Cívic La Cooperativa.