Noticies

 

L'Ajuntament de Sarrià de Ter prohibirà aparcar en un lateral del carrer Carrilet

L'Ajuntament de Sarrià ha anunciat als veïns l'eliminació de les places d'aparcament en un dels laterals del carrer Carrilet, concretament el del costat dret en direcció a Sant Julià de Ramis. A l'altre costat del carrer s'hi podrà continuar estacionant.
Segons el consistori ha detectat al carrer Carrilet una problemàtica de circulació en tot el tram, tant en el de Sarrià com el de Sant Julià de Ramis, agreujada pel pas de l'autobús de la línia 6 que uneix amb Girona.
Segons explica en una carta dirigida als veïns, <<després de parlar amb veïns de la zona, de parlar-ho a la xerrada feta al "Coro" el passat mes i haver fet un seguit de reunions amb l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis, s'ha acordat: Mantenir el doble sentit al carrer, ja que per la mobilitat de la zona i dels veïns és bo, però treure els aparcaments d'un costat>> i, segons "l'Ajuntament afecta molt poc, ja que la majoria són guals".
Aquestes mesures es faran efectives a partir del divendres 19 de febrer quan es repintarà el carrer amb totes les modificacions que tenen com a finalitat millorar la circulació, segons l'Ajuntament.

Fotos : Ràdio Sarrià