Noticies

 

Celebrem els 35 anys i estrenem una nova web més visual i pràctica!

Estrenem nova página web amb un disseny modern i pràctic amb menús molt clars on podreu trobar totes les noticies i programes de la forma més fàcil i ràpida. 

Aquest 2018 celebrem els 35 anys de Ràdio Sarrià i hem encetat una nova etapa gràcies a un acord entre l'Ajuntament de Sarrià de Ter i Digital Hits Audiovisual, impulsat per la direcció de la ràdio. L'acord ha suposat un canvi d'imatge de la ràdio i l'estrena d'una nova pàgina web www.radiosarria.cat que recull diàriament l'actualitat municipal a través d'una web pensada per tots els dispositius, més pràctica i amb un disseny modern que prioritza la informació local i el podcast dels programes de l'emissora.

L'inici de la nova etapa també ha suposat una reestructuració de la graella de programació, l'actualització de tot el sistema de continuïtat i una renovació íntegre de la identitat sonora de la ràdio. Finalment, i amb l'objectiu d'enriquir les 24 hores de programació, s'ha creat "Top90FM", una radiofórmula que ofereix una selecció musical basada amb els grans èxits de la dècada dels 90, acompanyada de blocs informatius de proximitat.

Us convidem a navegar per la nova web de Ràdio Sarrià !!