Noticies

 

El Festival ÍTACA programa una doble nit de concerts per aquest Sant Joan a l’Estartit

L'Ítaca ha preparat per Sant Joan una doble nit de festival, amb un cartell de luxe amb Txarango, que actua la primera nit i per primer cop al festival.  Completen el concert de divendres els colombians Doctor Krápula,  Che Sudaka, i Dj Karlixx.
Dissabte 23,  actuaran els Ebri Knight, Germà Negre, Pachawa Sound, Koers i tancarà la nit el Dj Gambeat Radio Bemba Sound System,  l’antic baixista de la Mano Negra que liderava Manu Chao. 

Les entrades del dia 22 tenen un preu de 13 euros i les del dia 23 costen 4 euros. Les entrades pel divendres estan pràcticament esgotades i els packs que inclouen accés als dos dies de concerts més allotjament al càmping estan exhaurits des de fa dies.

El director del festival ÍTACA, Fran Arnau ens ha parlat d'aquesta doble nit de concert i que davant de la gran afluència de públic registrada en les dues primeres edicions de l’ÍTACA Sant Joan i el previsible augment d’aquest any, l’organització ha previst un conjunt de millores per incrementar la comoditat dels espectadors. Entre altres accions, s’ha traslladat el recinte a la platja Gran de l'Estartit per poder ampliar l'aforament i s'incrementen tots els serveis, amb una nova zona de foodtracks, més metres de barres i un major nombre de lavabos. 

El festival Ítaca s’allargarà fins al 8 de juliol a diferents punts de l’Empordà i contempla diferents disciplines. El director defineix l’esdeveniment com a cultura i acció de l’empordà, “Cultura, perquè programa disciplines com música, teatre i fotografia, i acció perquè vol ser un festival reivindicatiu de la cultura”. 

La iniciativa està organitzada per la productora gironina Link Produccions, l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit i Massís del Montgrí Produccions Artístiques.