Noticies

 

Judit Neddermann i The Hanfris Quartet, protagonistes del ViaVeu de Sant Julià de Ramis

El Castellum Fractum de Sant Julià de Ramis acollirà els diumenges 22 i 29 de juliol els concerts del ViaVeu amb The Hanfris Quartet i Judit Neddermann com a artistes convidats. “Seran uns concerts molt especials perquè es fan en un espai únic i amb els artistes molt a prop” assegura Pere Pujolràs, regidor de cultura.

El primer grup que actuarà el diumenge 22 de juliol a les 9 del vespre serà The Hanfris Quartet, un grup vocal masculí que ha guanyat tres vegades la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. El Barbershop o música de barberia és un estil de cant a cappella molt popular als Estats Units i en països del nord d’Europa. Els quatre integrants de The Hanfris Quartet oferiran un espectacle de 75 minuts dividit en dues parts on es combinen versions de cançons de rock&roll, jazz, swing, punk, clàssica, bandes sonores de pel•lícules i peces pròpies.

I una setmana més tard, el diumenge 29 de juliol, serà el torn de Judit Neddermann que presentarà el seu tercer disc “Nua”, acompanyada de tota la banda. Pop, folk i world music es fusionen en onze cançons originals i dues versions, que durant el concert combinarà amb temes dels seus dos primers treballs. “És una de les veus més interessants i destacades del panorama musical català” afirma el regidor que anima a tots els ciutadans a assistir als primers concerts del ViaVeu.

El Castellum Fractum està situat a la Muntanya de Sant Julià de Ramis, amb un itinerari que uneix el poblat ibèric, la fortalesa romana i l’ermita paleocristiana dels Sants Metges. Aquesta és la quarta edició del ViaVeu, amb el lema "La veu més propera en un escenari privilegiat", que també es va celebrar els anys 2013, 2014 i 2017.

“Gràcies al ViaVeu donem a conèixer un espai d’un gran valor patrimonial com el Castellum Fractum i, a més, donem a conèixer grups de casa nostra” destaca Pere Pujolràs que creu que “seran concerts únics perquè tenen un aforament molt reduït i els assistents podran gaudir dels artistes de molt a prop". A més, també hi haurà servei de menjar i begudes gràcies a la col•laboració de l’associació ART'U'NIT, una entitat local de promoció i foment de les arts escèniques.

Les entrades dels concerts, que valen 10€ anticipades i 13€ a taquilla, es poden adquirir a les oficines de l'ajuntament de Sant Julià de Ramis, a l'Aula de Lectura i des de la web: www.santjuliaderamis.cat