Noticies

 

L’Ajuntament de Girona proposa una concessió de 50 anys de l’estadi municipal de Montilivi al Girona Futbol Club SAD

L’Ajuntament de Girona proposa una concessió de 50 anys de l’estadi municipal de Montilivi al Girona Futbol Club SAD, així ho va explicar aquest dimarts a la tarda l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas juntament amb la regidora d’Hisenda i Règim Interior de l’Ajuntament, M. Àngels Planas i que van comentar que aquest divendres es farà un ple extraordinari per sotmetre a votació la proposta.
L’entitat esportiva haurà de pagar anualment un cànon de 197.929,65 euros que destinarà a l’execució d’obres d’inversió a l’equipament.

La proposta inclou altres premisses, en cas que s’incorpori un patrocinador, el nom de l’estadi haurà de mantenir sempre la denominació “Girona” o “Montilivi”.
L’Alcaldessa ha assenyalat que comparteix amb el club l’objectiu que Girona es consolidi a l'elit del futbol i vol mantenir la identitat del club amb la ciutat. Ha afegit que amb aquesta concessió vol donar estabilitat al club perquè pugui portar a terme un projecte ple de valor afegit, com ara el fet de tenir esportistes de primer nivell a la ciutat que esdevingui referents en la pràctica de l’esport i en els hàbits de vida saludables.

La regidora M. Àngels Planas ha explicat que la proposta de concessió permet fer modificacions en funció de les variacions en la situació de l’entitat.
La proposta incorpora el deure del concessionari de destinar una part de les entrades de cada partit a entitats del tercer sector, de persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió social, i de potenciar el futbol base i el futbol femení de l’entitat.

Foto: Ajuntament de Girona