Noticies

 

Foc a la Feixa omplirà de foc i de música les Ribes del Ter en la seva 5a edició.

Amb l’arribada de la 5a edició de Foc a la Feixa, dissabte 23 de juny a partir de les 16.00h les Ribes del Ter s’ompliran d’activitats i música. Els grups musicals que hi participen són Maroon Town, la Sra, Tomasa, Bigblack Rhino i Dj Campa.
Els Diables de l’Onyar i el Casal Independentista El Forn organitzen una revetlla gratuïta amb activitats de tarda i un sopar popular.
Algunes de les activitats que inclou la programació són un torneig de futbol, un torneig de petanca, un “Escala birres”, entre altres. A més hi haurà un chill out Reggae amenitzat per Rise Up. A les 21.00h tindrà lloc el sopar popular, el preu són 10€ l’àpat si es compra anticipat i 13€ si es compra el mateix dia. El sopar inclou amanida, arròs, coca de Sant Joan, aigua i vi.
Els tiquets es poden comprar a el Casal Independentista El Forn, i als bars B12 i La Pedra. També pels amants del foodtrucks n’hi haurà d’instal·lat un durant tota la nit. El concert l’obriran els gironins Bigblack Rhino a les 23h amb temes de soul, blues i rock. Seguidament tocarà el grup britànic Maroon Town amb ritmes dels 90, amb estils com el rap. l’ska clàssic i reagge. En tercer lloc pujaran a l’escenari els barcelonins la Sra. Tomasa amb musica electrolatina que està triomfant a tot Catalunya i tancarà la nit a ritme de punk, ska i música electrònica el Dj Campa.