Noticies

 

Nova junta a la Unió Esportiva Sarrià encapçalada per Joan Llunell i Jordi Paretas

Aquest divendres s'ha celebrat l'assemblea de socis de la Unió Esportiva Sarrià que ha servit perquè la nova junta del Sarrià encapçalada per Joan Llunell i Jordi Paretas agafi el relleu de l'exjunta directiva que presidia, Alícia Garcia, que després de cinc anys ha finalitzat la seva etapa al capdavant del club sarrianenc. 
La nova junta està formada per tretze persones molt vinculades al club i està presidida per Joan Llunell, Jordi Paretas en serà el vicepresident, Sílvia Vilanova la tresorera, Albert Viñolas el secretari i seran vocals: José Arroyo, Guillem Mallola, Cristina Capell, Jaume Pòrtulas, Dani Casas, Maria Albarracín, Julià Triguero, Lídia Bonilla, Xavier Sors.
El president de la nova junta, Joan Llunell diu que són un grup de companys, exjugadors i d'altres amics i que "Un dels objectius en aquests sis anys pujar el primer equip a plata i el femeni a lliga catalana i la resta d'equips a la màxima categoria", segons Llunell "es necessitaran bons entrenadors i es formaran amb el director tècnic, Josep Espar juntament amb els coordinadors".
Segons explica el vicepresident, Jordi Paretas, el club estarà estructurat en cinc grans àrees de treball: Àrea Esportiva, Àrea Econòmica, Àrea de Material, Àrea Social i Àrea d'equipaments i codi intern. Dins l'Àrea esportiva que serà el gran cavall de batalla de la nova junta, hi haurà Albert Viñolas, Guillem Mallola i Dani Casas. Com a Director esportiu Josep Espar que també entrenarà el primer equip del Sarrià, com a coordinadors en Víctor Espeso de competició i Guillem Torres en l'apartat de formació.
A l'Àrea econòmica Sílvia Vilanova, José Arroyo i Xavier Sors. A l'Àrea de Material en Jaume Portulas i la Maria Albarracín. A l'Àrea Social la Cristina Capell, la Lídia Bonilla i en Dani Casas I en l'Àrea d'equipaments i codi intern en Julià Triguero i Jordi Paretas.

Fotos: Ràdio Sarrià