Noticies

 

Aquest divendres a les nou del vespre, tindrà lloc al Pati de les Magnòlies de l’Edifici de la Generalitat a Girona l’acte d’homenatge a les quinze persones que aquest any rebran les Medalles de l’Esport que atorga anualment la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Els guardonats, provinents d’arreu de les comarques gironines, han tingut papers destacats en diverses modalitats esportives. Són dels guardons més antics que es concedeixen a Catalunya. Ja han rebut el guardó un total de 623 persones d’arreu de les comarques gironines de més de 60 anys.

La Representació Territorial de l’Esport a Girona va decidir, l’any 1980, homenatjar a totes aquelles persones que d’una manera anònima i desinteressada havien treballat o treballaven per l’esport.

L’acte serà presidit per secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, acompanyat de representant territorial a Girona, Josep Pujols, i el Diputat d’Esports, Carles Salgas, en representació de la Diputació de Girona.

Els guardonats de les Medalles de l’Esport d’aquesta 38a edició són Jaume Albertí i Boada (Bàsquet - Quart), Joan Busquets i Tenas (Futbol - Camprodon), Joan Estarriola i Vilardell (Rem - Fontcoberta ), Antoni Fité i Vilarrasa (Ciclisme- Olot), Jaume Granés i Sánchez (Handbol - Palafrugell), Maria Àngels Martínez Ruiz (Tir amb arc - Palamós), Josep Maria Masferrer i Castellà (Atletisme - Girona, Ricard Massanas i Garcia (Waterpolo - Girona), Josep Mercader i Bosch (Futbol - Santa Coloma de Farners), Bartomeu Pascual i Camps (Handbol-Banyoles), Josep Quintana i Ordeix (Bàssquet - Figueres), Antonio Reinoso i Sancho (Futbol- Girona), Gaspar Senis i Teixidor (Dirigent esportiu - Olot), Miquel Umbert i Riera (Hoquei patins - Girona) i Isidre Verdún i Calvente (Atletisme - Sant Antoni de Calonge).