Noticies

 

“Liceu a la Fresca” aquest dissabte a Sarrià de Ter

Sarrià de Ter participa un any més en la campanya del Gran Teatre del Liceu «LICEU A LA FRESCA», una iniciativa que acosta l’òpera a milers de persones .
En la seva quarta edició 'Liceu a la fresca' escamparà l'òpera per 300 municipis. La iniciativa s'expandeix a Portugal (Porto i Lisboa), Itàlia (Alguer) i França (Arles, Cotlliure, Morellàs, Perpinyà, Pesillà de la Ribera i Prats de Molló).

"Liceu a la fresca" és una activitat que combina la celebració d’un acte popular ciutadà a l’aire lliure amb la promoció d’una cultura de qualitat, com ho són les produccions del Gran Teatre del Liceu. Després de l’èxit aconseguit per «Il Trovatore» en la temporada passada, enguany el públic podrà gaudir d’una captivadora «Manon Lescaut» en una història de passió, plaer i remordiment inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, i amb la que Puccini va obtenir el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del amb notes bellíssimes com les de la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte.

A Sarrià de Ter s’instal.larà una pantalla gegant al prat situat al costat de la rotonda del Pavelló Municipal i a les 10 de la nit connectarà amb TV3 per retransmetre des del Gran Teatre del Liceu i a través del seu Canal 33 transmetrà en directe l’òpera «Manon Lescaut». N’ha parlat el regidor de cultura de l’ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell