Noticies

 

Avui comencen les proves de la Selectivitat

Aquest dimarts estan cridats a fer la selectivitat un total de 3.134 alumnes de les comarques gironines. Són un 11% més que l'any passat. D’aquests 2.400 faran les proves a Girona i la resta a Figueres 473 i a Olot 254. Els exàmens, que s'allargaran fins dijous.

La primera prova és la de Llengua Castellana i literatura. Després, es farà de la Llengua Catalana i literatura. A la tarda, en funció de la modalitat que els estudiants hagin cursat, faran els exàmens d'Economia de l'empresa, Història de la filosofia, Química, Anàlisi Musical, Dibuix tècnic i Literatura castellana.

Aquest dimecres al matí serà el torn d'Història i Llengua estrangera. Un total de 2.740 alumnes s'examinaran d'anglès,  45 de francès, 4 d'alemany i 3 d'italià. A la tarda, es faran els exàmens de Ciències de la terra i del medi ambient, Fonaments de les arts, Matemàtiques aplicades a les ciències socials, Electrotècnia i Història de l'Art.

El dijous, el darrer dia de la selectivitat, es faran les proves de Física i Geografia a primera hora del matí i, hi haurà també les de Dibuix artístic, Llatí i Matemàtiques. A la tarda les PAU acabaran amb els exàmens de Biologia, Cultura audiovisual, Grec, Disseny, Literatura catalana i Tecnologia industrial.

Els alumnes podran consultar els resultats de les proves el 27 de juny a través del portal accesuniversitat.gencat.cat