Noticies

 

Marlango, Love of Lesbian i la Jove Big Band de Girona encapçalen la 10a edició de Tempo sota les Estrelles

El festival Tempo sota les Estrelles en la seva desena edició portarà artistes com Marlango, Love of Lesbian i Emmanuel DJob & La Jove Big Band de Girona. Tindrà lloc a la plaça dels Jurats i al passeig arqueològic de la ciutat del 19 de juliol al 12 d'agost. Completaran les actuacions Tortured Soul, Girls Young Talent (una mostra de nous talents femenins), i Lucky Chops completaran les actuacions que es faran a l'escenari principal.

Enguany s'inaugura una nova secció, el "Talents Tempo", en què es posarà l'escenari gratuït del Village a disposició de nous talents artístics gironins que volen una oportunitat per donar-se a conèixer. Aquesta secció compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, amb l'Espai Marfà, i també de l'Escola de Música del Gironès. Hi participaran alumnes de Sarriart, que hi exportaran una mostra del millor talent femení i joveníssim del territori.

A l'acte de presentació hi ha assistit la regidora d'Ensenyament i Igualtat de Sarrià de Ter, Lourdes Gelada, que ha acompanyat a l'escola de música i art, Sarriart que participarà en el festival, amb el Girls Young Talent, un projecte que ja van presentar a Sarrià el passat 8 de març i que també el presentaran al Tempo el dia 27 de juliol, tal com diu Gelada que s'ha mostrat molt satisfeta i orgullosa de què aquests joves talents tinguin l'oportunitat de mostrar el seu talent.

D'altra banda l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat a la presentació la qualitat d'aquest festival que "treballa de forma potent la creació i el talent Km0, amb la promoció de nous talents gironins, i que prioritza la difusió de la cultura musical per a tots els públics, unes propostes que van en la línia de les prioritats del govern de la ciutat".

Una altra novetat d'aquest any és la promoció "Tempo 10", que es fa per celebrar la 10a edició del festival i que posarà el preu especial de 10 euros als concerts de pagament fins a esgotar les existències. Els concerts Marlango i Tortured Soul estan exclosos d'aquesta promoció.

L'escenari del Village al passeig arqueològic, en què a més de l'escenari musical s'hi podran degustar propostes culinàries, ha programat concerts de David Mauricio, Waltrapa & The Cash Makers, Tom Hagan o Halldor Mar, conegut pel programa de TV3 Katalonski, entre altres. Aquest espai, a part de vermuts i concerts sorpresa, també oferirà l'oportunitat de poder gaudir de sopars de grup a la fresca al nou espai Terrassa Tempo.

Foto: Ajuntament de Girona