Noticies

 

La pallassa internacional Maite Guevara tanca aquest dijous la vuitena temporada de les Nits del Coro

La pallassa, actriu i docent Maite Guevara amb l’espectacle “ Soltarlo al aire” serà l’encarregada de tancar la vuitena temporada de les Nits del Coro de Sarrià de Ter, aquest dijous 7 de juny.
“Soltarlo al aire” ens presenta a Martina, una dona que davant la pèrdua es debat entre allò dolorós del passat i allò emocionant i esperançador de la novetat. Una obra divertida i tendra que ens parla de la superació personal des de la mirada d’una pallassa.
L’espectacle començarà a dos quarts de deu de la nit a la Placeta de la Font i celebrarà la clausura de la temporada oferint l’entrada gratuïta. En cas de pluja l’espectacle es realitzarà a l’interior d’El Coro.

En aquesta vuitena temporada més d’un miler d’espectadors, han continuat omplint quinzenalment les Nits del Coro. De cara a la propera temporada arribaran canvis, ja que l’Ajuntament està rehabilitant el Teatre de Sarrià de Dalt i a partir del mes de novembre serà la nova seu del cicle de cafè teatre.

Les Nits del Coro forma part de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre juntament amb els municipis que s’han anat incorporant al cicle, que enguany són Platja d’Aro, Vilablareix, Cassà de la Selva i la Bisbal d’Empordà.
La Xarxa Gironina de Cafè Teatre és una iniciativa impulsada per l’Associació Gironina de Teatre amb els objectius d’oferir una programació eclèctica d’espectacles teatrals de petit format, professionals i per adults a les comarques gironines; donar l’oportunitat a les companyies professionals locals d’exhibir-se, tant amb espectacles acabats com amb projectes en procés de creació; i afavorir una reducció de despeses per a tots els espais participants.