Noticies

 

Aquest dilluns pels volts de les cinc de la tarda, agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salt, van rebre l'avís que un treballador d'una empresa d'explotacions forestals havia resultat molt malferit mentre talava arbres en una pista forestal situada entre les poblacions de Fornells de la Selva i d'Aiguaviva, quan els Mossos van arribar al lloc dels fets només van poder constatar la mort del treballador.
El tràgic accident va passar quan la víctima va talar un arbre, aquest va caure a terra, va impactar amb un altre arbre que estava tallat, va rebotar i va colpejar fortament l'home provocant-li la mort. La víctima és un home de 55 anys, veí de Medinyà (Gironès).

Al lloc dels fets s'hi van traslladar dues patrulles de mossos d'esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques i una dotació dels Bombers de la Generalitat.
Els mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.