Noticies

 

Comença el període de venda d’abonaments per a la piscina municipal

A partir d'aquest dilluns els sarrianencs i sarrianenques ja poden començar a comprar els abonaments a la piscina municipal per a la temporada de bany que anirà del 5 de juny fins al 9 de setembre. Els abonaments es poden adquirir al pavelló municipal d'esports i a partir del dia 5 de juny, que la piscina ja s'obrirà, es faran a la mateixa piscina.
Enguany s'amplia el període d'obertura. Els dies laborables del 5 al 22 de Juny, de 15:00 h. a 20:00 h. Dissabtes i Diumenges 9, 10, 16 i 17 de Juny, de 10:00 h. a 20:00 h. Del 23 de Juny al 9 de setembre, de 10:00 h. a 20:00 h.
Els dies 31 d'agost, 1 i 2 de setembre la piscina estarà tancada en motiu de la Festa Major de Sarrià.
Segons el consistori aquesta major durada del servei ha obligat a adequar els diferents preus. Enguany s'ha incorporat el descompte per a famílies monoparentals
Així doncs un abonament familiar (pare, mare i fills fins a 17 anys) costa 90 €; abonament familiar jubilats / pensionistes (només la parella) costa 45 € un abonament individual (a partir de 14 anys) 55 €; abonament individual jubilat 28 €; abonament individual Carnet Jove 50 €; abonament familiar monoparental (titular* + fills fins a 14 anys) 65 € i el cost de la targeta són 3 €.
Les obres que s'han realitzat a la piscina han ampliat en més del doble els metres quadrats de platja amb gespa artificial d'alta qualitat, s'han reformat els vestuaris i s'han adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, s'instal·larà una grua per entrar i sortir de l'aigua, i s'ha comprat un nou equip de neteja de fons que permetrà mantenir la qualitat de l'aigua. També s'ha canviat el fons de la piscina petita, per evitar les ondulacions que a vegades es produïen.