Noticies

 

Aquest divendres 25 de maig la “Supernit a les biblioteques”  a la Biblioteca Emília Xargay

La Biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter participa aquest divendres, 25 de maig, en aquesta iniciativa “Supernit a les bibloteques”, segons ha explicat Anna Sala, directora de la Biblioteca Emília Xargay. La "Supernit a les biblioteques" promoguda pel Super 3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La proposta té com a objectiu promoure la lectura entre el públic infantil i, per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per nens i nenes de tot el territori. L’aventura consisteix en resoldre quatre enigmes per obrir un cadenat amb el qual el Sr. Pla i el seu ajudant han tancat la porta de la biblioteca amb la Nenúfar i la Matoll, tots ells personatges del Super 3. Les solucions d’aquests enigmes són els quatre números que permeten obrir el cadenat i, per això, els nens i nenes estan convocats, a la “Supernit a les biblioteques”, a resoldre els enigmes i obtenir els dos últims números que obriran el cadenat de la superbiblioteca.

També hi participaran l’Aula de lectura de Sant Julià de Ramis i les biblioteques Antònia Adroher, Carles Rahola, Just M. Casero i Salvador Allende de Girona. En total més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals oferiran conjuntament aquesta activitat gratuïta, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, el Consorci de Biblioteques de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La “Supernit” és una activitat és gratuïta però l’aforament i és limitat i es recomana inscriure’s prèviament a la biblioteca triada. La “Supernit a les biblioteques” començarà a les 20 h d’aquest divendres i tindrà una durada d’una hora. Els nens i nenes que hi vulguin participar hauran de presentar-se a la biblioteca escollida una mica abans de l’hora d’inici acompanyats d’una persona adulta.