Noticies

 

Sarrià de Ter estrenarà el 5 de juny la temporada de bany amb una piscina municipal renovada, amb molt més espai a la zona de platja

La piscina municipal de Sarrià de Ter inaugurarà la temporada de bany i la nova zona de platja el proper dimarts 5 de juny de tardes i a partir del 25 de juny obrirà tot el dia. 
La piscina municipal s'ha ampliat cap al costat sud, on hi havia la pista poliesportiva de Sarrià de Dalt. S'ha posat gespa artificial i diferents elements d'ombra. El cost de les obres de millora a la piscina que van començar el passat mes de febrer i han acabat aquest mes han estat de 98.730 euros.
També s'han adequat els vestidors per a la utilització de persones amb mobilitat reduïda i s'ha instal·lat un elevador hidràulic d'accés a l'aigua que ha tingut un cost de 3.476 euros.
L'ajuntament de Sarrià també ha adquirit un nou aparell de neteja fons automàtic que permetrà fer les tasques de neteja de la piscina de forma més eficaç, garantint una millor qualitat de l'aigua. El cost de l'aparell ha sigut de 8.886 euros.
D'altra banda el consistori sarrianenc ha convocat una plaça de socorrista per a la temporada d'estiu, les instàncies s'han de presentar a l'ajuntament o es poden presentar a través de la plataforma e-tram de la pàgina web www.sarriadeter.cat Josep Ma Santiago, regidor d’Esports de l'Ajuntament de Sarrià de Ter