Noticies

 

El Sarrià aspira a l'ascens en el TOP 4 de Primera Catalana Sènior Femenina d'Handbol que es disputa aquest cap de setmana a Banyoles

El Sarrià femení aspira a l'ascens de categoria aquest cap de setmana en el TOP 4 de Primera Catalana Sènior Femenina d'handbol, que es disputa al Pavelló de La Draga de Banyoles amb els equips classificats: l'OAR Gràcia Sabadell B, l'EH Sant Vicenç B "Bar Mi Casa" i el conjunt local de l'Handbol Banyoles. L'equip guanyador es proclamarà el campió de la categoria mentre que els tres primers classificats assoliran l'ascens a la Lliga Catalana Sènior Femenina.

Pel tècnic de la UE Sarrià, Martí Bofill <<la primera volta de la lliga es va complicar per aconseguir els punts que necesitaven però la segona va ser gairebé perfecte i han aconseguit classificar-se>>.  Segons Bofill afronten el TOP 4 <<amb molta il·lusió i sense pressió, amb ganes de fer-ho bé, de competir i aconseguir el somni de la classificació per lliga catalana i donar un impuls més a la línia femenina del club que està treballant molt bé i en auge>>.

La primera semifinal del TOP 4 es disputarà dissabte a les 17,45 h entre el Banyoles i el Sant Vicens, dues hores després a les 19,45 s'enfrontaran l'Oar Gràcia i l'ues i diumenge a les 18 h, tindrà lloc la gran final.