Noticies

 

El festival In-Somni arriba a la quinzena edició amb Marky Ramone com a cap de cartell

El festival In-Somni arriba a la quinzena edició amb Marky Ramone com a cap de cartell. L’esdeveniment tindrà lloc entre el 7 i el 10 de juny a diferents espais de Girona, Salt i Bescanó, municipi que s’hi afegeix per primera vegada.
El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el director del festival, Jaume Massaguer, i la cap de comunicació del festival Alicia Rodríguez, han presentat la 15a edició del festival In-Somni, que comptarà amb Marky Ramone com a cap de cartell, acompanyat del mític guitarrista de Bad Religion, Greg Hetson. El festival també ha programat per aquesta quinzena edició Eli Paperboy, Zoo o Joana Serrat. El festival arriba aquest juny amb un cartell eclèctic amb apostes internacionals i nacionals amb l’objectiu d’arribar o superar als tres mil espectadors de l’any passat.

El regidor de Cultura, Carles Ribas, ha volgut destacat “l’eclecticisme d’aquest festival, que esdevé un clam a la diferència i a l’atreviment, ja que està compromès en programar estils de música que van més enllà de voler omplir sales i que vol aconseguir que cap orella es quedi sense la música que vol sentir”, alhora que ha volgut destacar que el consistori està treballant per ampliar el suport d’altres administracions al festival.

Com en els darrers anys, es podrà adquirir un abonament per veure tots els concerts a 25 € i les entrades anticipades d’un sol dia oscil·len entre els 10 i els 18 euros. Es poden adquiri a través del web del festival http://www.in-somni.info./

 

Foto: Ajuntament de Girona