Noticies

 

Detenen una persona per un delicte contra la salut pública

La Policia Municipal de Girona va detenir la tarda de dimecres, dia 9 de maig, Dzintars S. de 46 anys, de nacionalitat lituana i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

En el decurs de la patrulla de seguretat ciutadana de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona a l’estació d’autobusos, el guia caní va escorcollar la zona del maleter d’un dels autobusos amb destinació Frankfurt. Fruit d’aquest escorcoll, la gossa Lola va assenyalar un dels equipatges. L’animal va anar directament a una de les maletes, atès que havia flairat algun tipus de substància estupefaent.

Tot seguit, el policia la va revisar i, a l’obrir-la, va descobrir que amagava un paquet de grans dimensions i tres de més petits, embolcallats amb plàstic i cinta. Immediatament es va preguntar al passatge de l’autobús de qui era la maleta. Dzintars S, va reconèixer que era de la seva propietat i que el contingut també ho era.

Després d’això es va comprovar que els paquets contenien un total de 3.750 grams de marihuana. Per aquest motiu, l’home, de qui no consten antecedents, va ser detingut i traslladat a les dependències policials per un delicte contra la salut pública.