Noticies

 

Al juny començaran les obres de remodelació del Palau de Fires de Girona

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Girona ha aprovat les llicències d’obres que han de permetre remodelar el Palau de Fires de Girona per convertir-lo en un equipament més modern i adaptat a les noves necessitats de la ciutat i del sector de congressos, fires i esdeveniments. Està previst que les obres puguin començar el mes de juny.

L’actuació més destacada que es portarà a terme serà la creació del nou accés principal a l’equipament, que es farà a través de la façana est -la que dóna al parc de la Devesa- i on predominarà de forma destacada el vidre. A banda d’aquesta obra, també s’adequaran les instal·lacions a la normativa de seguretat i antiincendis i es prendran les mesures necessàries en matèria d’accessibilitat. Es preveu que les obres estiguin acabades al mes de setembre.

Segons l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, “aquest és el primer pas per dignificar el Palau de Fires de la ciutat i fer que esdevingui un equipament adequat al segle XXI, a l’alçada de la qualitat dels esdeveniments que hi tenen lloc i que tenen lloc a la ciutat”. Està previst que en una segona fase d’obres s’actuï sobre les sales de reunions, l’espai de la llotja de contractació i el restaurant de l’edifici.

L’edifici del Palau de Fires es va construir el 1987 i fins ara no s’hi havia fet cap actuació integral, llevat d’obres menors i del tancament de l’aparcament.