Noticies

 

La junta de la UES presenta la dimissió i destaca que ha assolit els objectius esportius, pressupostaris i d'instal·lacions

Divendres passat, l’actual junta directiva de la Unió Esportiva Sarrià va presentar en una assemblea la dimissió en bloc, després de fer una valoració positiva de la seva gestió del club els darrers 5 anys.

Els membres de la junta dimissionària van destacar les millores que s’han fet al pavelló i al gimnàs, un objectiu que s’havien marcat en iniciar el mandat, i van remarcar que deixen un club econòmicament sanejat, sense deute. La presidenta de l’entitat, Alícia Garcia, es va referir també a la situació esportiva que deixa la seva junta: "Hem anat augmentant el nombre de fitxes al llarg d’aquests cinc any, fins a les 207 actuals. Per tant, hem ampliat la base del club: ara mateix, pel que fa a equips masculins, tenim dos benjamins, dos alevins i dos infantils. Els femenins també han anat en augment: hi ha el sènior, el juvenil i una quinzena de jugadores alevines”.

La junta va expressar el seu agraïment a tothom qui ha col·laborat amb el club: jugadors, entrenadors, patrocinadors, juntes anteriors, l’Ajuntament de Sarrià de Ter i el Consell Comarcal.

A l’assemblea també es va anunciar que ja hi ha un grup de socis treballant per presentar una candidatura, tot i que hi ha temps fins el 15 de juny per poder presentar-se a les eleccions a la nova junta.

Foto: assemblea de la UES. Font: Ràdio Sarrià