Noticies

 

La regidora Txell Pla exposa les novetats de la festa major del 2018

La tinent d'alcalde i regidora de joventut, lleure i festes de Sarrià de Ter, Txell Pla, ha passat aquest divendres per l’espai de l’entrevista de Ràdio Sarrià. Pel que fa a joventut, Pla ha destacat l’augment del pressupost d'aquesta àrea, que ha permès contractar una tècnica, compartida amb altres municipis, per dinamitzar els adolescents i joves de Sarrià: “Hem passat d’uns 3.000 euros a 11.000, perquè la dinamització ja ens en costa 7.000. D’altra banda, hi ha una part del pressupost destinada a despeses del local jove, que ara per ara està ubicat al Centre de Visitants”.

Amb l’assessorament de la tècnica -que treballa dues tardes la setmana a Sarrià-, els joves escullen les activitats que realitzen cada mes. Pla valora positivament la posada en marxa de l'espai jove, que reuneix una quinzena d’usuaris en els dos mesos que fa que es programen activitats, i ha apuntat que es buscarà implicar també els alumnes de 6è de primària de l’Escola Montserrat.

D’altra banda, sobre la festa major, que des de l’any passat es torna a organitzar a través de la comissió de festes, amb la participació d’entitats i veïns del municipi, enguany tindrà lloc entre el dijous 30 d’agost i el diumenge 2 de setembre. Com a novetats, la festa de l’escuma inclourà també una festa holi, es potenciarà l’espectacle infantil del diumenge al matí i es procurarà que no se solapin diversos actes el dissabte a la tarda.