Noticies

 

El barri del Pla de l'Horta celebra la Festa Gran aquest cap de setmana

Els dies 12 i 13 de maig se celebrarà la Festa Gran del Pla de l'Horta, amb activitats per a tots els gustos i edats, organitzada per l’associació de veïns del barri. Esther Portilla, membre de l’associació, ha detallat el programa d’actes.

La festa començarà dissabte 12 a les 11 del matí amb el pregó i el xupinazo. A les 4 de la tarda hi haurà jocs tradicionals per a totes les edats, amb inscripcions a 1 euro a la ferreteria Decofer. De 6 de la tarda a 9 del vespre es farà el Got Talent del Pla de l’Horta, amb sopar a la fresca i entrega de premis cap a 2/4 de 10. A les 10 de la nit hi haurà l’actuació de la Philarmònica del Pla de l’Horta, i a 2/4 de 12 tocarà El cigarrito de después.

Els actes continuaran diumenge 13 de maig a les 12 del migdia amb un karaoke popular, i a les 2 tindrà lloc la Botifarrada popular, que és gratuïta per als socis de l'associació (venda de tiquets a 10 euros a ferreteria Decofer, fins al dia 10 de maig). Es farà l’elecció de Miss i Mister Pla de l’Horta i tot seguit, i per tancar la festa, un espectacle de màgia, amb el gran Raul Black.