Noticies

 

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el passat 7 de maig, una conductora de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Salt, com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat viària.
Els fets va passar cap a tres quarts de cinc de la tarda del mateix 7 de maig, quan dos vehicles van col·lidir per fregament a l’accés del peatge de la sortida 7 de l’autopista AP-7, dins el terme municipal de Vilablareix.

Els agents van comprovar que no hi havia cap ferit, però van veure que la conductora d’un dels vehicles presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.
En fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1.37 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de cinc vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mg/l. Per aquest motiu, es va denunciar penalment a la dona com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat viària.
La conductora haurà de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerida.