Noticies

 

Èxit organitzatiu i de participació en el segon Trial Spea de Sarrià de Ter, marcat per la pluja matinal

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat el segon Trial Spea de Sarrià de Ter, que tot just un any després de crear-se ja ha acollit una prova del campionat d’Espanya. La pluja a primera hora va provocar una afluència de públic més baixa del que s’esperava, però no va deslluir una bona organització ni el funcionament de les diferents proves. Un dels impulsors del trial i membre del Moto Club Comarques Gironines, Albert Solé, valorava la jornada: “Ha estat una setmana molt complicada, i el mal temps al matí ens ha desanimat una mica. Al final, però, hem tingut un centenar de pilots i unes 1.000 persones de públic un cop ha sortit el sol”. Solé ha destacat la bona resposta de voluntaris, patrocinadors i administracions, i ha assenyalat que cal deixar passar uns mesos abans de parlar de l’eventual tercera edició del trial a Sarrià.

Un dels pilots feia aquesta valoració de la part esportiva del trial: “Hi ha uns esglaons que plantegen dificultat. És una llàstima que hagi plogut, però al final això ha estat bo, perquè ha fet que els pilots ens ho haguéssim de currar. Hem gaudit molt”.

El president del jurat, Josep Soldevila, destacava l’organització: “Està molt treballat. Totes les zones estaven perfectament marcades i ordenat. No és habitual trobar-se, en proves del campionat d’Espanya, un trial tan ben delimitat com el de Sarrià”.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde, Narcís Fajula, va expressar la satisfacció del consistori i la predisposició perquè la prova se celebri també l’any vinent: “Després d’haver estat tot el dia per les diferents zones i d’haver parlat amb veïns, en fem una valoració positiva, i tenim unes ganes enormes que l’any que ve es torni a organitzar i creixi, com volen els impulsors”. En una línia semblant, el regidor d’esports, Josep Maria Santiago, considerava que “tot ha anat molt bé, esperem que l’any que ve la prova faci un pas endavant”. 

Real Federación Motociclista Española

Fotos: Ràdio Sarrià