Noticies

 

El Moto Club Comarques Gironines organitza diumenge 6 de maig el segon Trial Spea a Sarrià de Ter

El Moto Club Comarques Gironines organitza aquest diumenge 6 de maig el 2n Trial Spea de Sarrià de Ter. L’edició de l’any passat, en què es va celebrar prova del campionat de Catalunya, va ser tot un èxit, i per la d’enguany hi haurà també prova del campionat d’Espanya. Un dels organitzadors de la prova, Albert Solé, explica que el bon resultat del 2017 els ha fet ser més ambiciosos: "L'any passat, l'èxit va ser aclaparador, tant pel que fa a l'organització com, sobretot, al públic. No ens esperàvem tenir tanta gent ni tan bona resposta. Això ens ha animat a créixer a nivell organitzatiu i de repercussió. El Campionat d'Espanya ens dona molt més ressò, tot i que, si més no aquest any, encara no acollirem la prova de la màxima categoria".

El recorregut del trial constarà de 13 zones, situades al bosquetó de Can Tomàs. A més, Sarrià acollirà, en el marc del Trial Spea, la primera prova del campionat d’Espanya de motos elèctriques. L’esdeveniment començarà a 2/4 de 9 del matí i s’allargarà fins les 4 de la tarda.

Aquest dijous es farà la presentació oficial del segon Trial Spea a 1/4 de 6 de la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sarrià de Ter. Hi intervindran membres de l'organització, representants institucionals i representants dels pilots i les empreses patrocinadores.

Foto: primer Trial Spea, 2017. Font: Federació Catalana de Motociclisme