Noticies

 

La Fundació Ramon Noguera vendrà roses fetes a mà a Girona i Llagostera

La Fundació Ramon Noguera vendrà roses fetes a mà per la Diada de Sant Jordi. En aquesta ocasió, l’entitat presentarà un nou model de rosa de mida gran o petita de color vermell enllaçada amb una ràfia amb la senyera. Les flors estan fetes de cartró-pedra, són perdurables al llarg del temps i estan pintades a mà amb dedicació i cura per les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries dels centres ocupacionals de l’entitat. Com cada any, es podran adquirir a la Plaça Catalunya de Girona i Llagostera.

Els compradors podran escollir entre dues mides de roses. Les de mida gran, de 40 cm, estaran disponibles a un preu de 6 euros, mentre que les de mida petita, d’entre 15 i 20 cm cm, valdran 3 euros. Tots els beneficis que s’obtindran de la Diada es destinaran als projectes socials que la Fundació porta a terme durant l’any.

Com a novetat, en aquesta ocasió les roses també es podran adquirir prèviament a la botiga de la Fundació del polígon Mas Xirgu i al cafè restaurant La Rosaleda del Parc de la Devesa –el diumenge 22– coincidint amb el cicle de vermuts musicals que tenen lloc cada diumenge al migdia. Els nois i noies usuaris de l’entitat, a més d’elaborar les flors, també seran els encarregats de vendre les més de 2.500 unitats que s’han produït artesanalment des de principis d’any.

La Fundació Ramon Noguera és una entitat d'iniciativa social i sense ànim de lucre que treballa en la gestió de serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorns en el desenvolupament a Girona i a la comarca del Gironès. Amb l’objectiu de potenciar i mantenir les capacitats i habilitats de les persones ateses als centres ocupacionals que gestiona, una de les activitats que desenvolupen és l’elaboració de bijuteria i de productes artesanals fets amb cartró-pedra entre les quals hi ha les roses de Sant Jordi.

Foto: Fundació Ramon Noguera