Noticies

 

Comerços sarrianencs fan una previsió de la diada de Sant Jordi

Dilluns de la setmana que ve se celebra la Diada de Sant Jordi, que com en els darrers anys estarà marcada per la situació política catalana. Mònica Coma, de la llibreria de Sarrià de Ter Paper Viu preveu que la conjuntura política afecti la demanda i, per tant, la venda de llibres: “Estem esperant que ens arribi el llibre de l’1-O, que té una gran demanda. Enguany hi ha més llibres en català que en castellà, a causa del moment polític, però confiem que es vendran llibres en totes dues llengües”.

Pel que fa a la previsió dels llibres que tindran més èxit, Coma destaca, en literatura infantil i juvenil, les novel·les Mirror Mirror, de Cara Delevigne, i Noies youtubers, d’Emma Moss, a més de les tradicionals llegendes de Sant Jordi. En literatura per a adults apunta les novel·les La força d’un destí, de Martí Gironell, i La dona que no sabia plorar, de Gaspar Hernàndez, com a èxits de de vendes. La llibreria Paper Viu muntarà una parada al carrer, davant del seu local, al llarg de la Diada.

Un altre establiment de Sarrià que farà parada és la floristeria Flors Romaní, que tindrà obert tot el cap de setmana i muntarà una carpa davant el taller durant la diada. Beni Sànchez, responsable de la floristeria, explica que, tot i que es preveu un augment de la demanda de roses grogues, l’estrella continuarà sent la rosa tradicional, la vermella: “Ara per ara, la rosa groga no és la més demanada, tot i que potser durant el cap de setmana pugen les comandes. Treballem amb diverses gammes de colors, però són una minoria: l’atracció principal és la vermella”.