Noticies

 

Els CDR gironins tallen diverses carreteres en una jornada de mobilització per la República i l'alliberament dels presos

Ahir els Comitès de Defensa de la República van protagonitzar una jornada de mobilitzacions que va tallar algunes de les principals vies de comunicació del país. A la demarcació de Girona, els CDR van tallar l’AP-7 a l’alçada de Llers des de les sis del matí fins al migdia. Llavors van ser desallotjats per un ampli dispositiu de mossos d’esquadra, que van encerclar els manifestants asseguts a la calçada i els van desallotjar un per un. Pels volts de la una, els activistes van fer un altre tall, aquesta vegada a la N-II, prop de la sortida 3 de l’AP-7, i a la tarda van iniciar una marxa lenta de cotxes per l’AP-7, des de la sortida de Vilademuls fins la de Fornells de la Selva, que es va acabar a ¾ de 6. Ja al vespre, es va fer un últim tall, al túnel de Bracons, que es va donar per acabat a les 11 de la nit.

La jornada d’ahir va donar el tret de sortida a la campanya #PrimaveraCatalana, amb la qual els CDR volen aconseguir la implementació de la República i l’alliberament de presos i exiliats polítics.