Noticies

 

L'Ajuntament de Sarrià es reuneix amb la directora general d'Indústria per les molèsties que provoca Hinojosa al municipi

L'alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, i el regidor de Promoció Econòmica, Josep M Viladomat, van reunir-se dimecres amb la directora general d'Indústria, Àngels Chancón. El consistori sarrianenc vansol·licitar el suport de la Conselleria d'Indústria en la resolució de les molèsties que provoca l'empresa Paperera de Sarrià.

Des de l'Ajuntament s'ha valorat molt positivament la reunió, tant per les seves aportacions en l'àmbit tècnic com per la seva disposició a ajudar en tot el possible a la resolució de la problemàtica i es preveu que d'aquí a poc temps es faci una visita in situ a la fàbrica. Els representants municipals van coincidir en què els objectius prioritaris són garantir la inexistència de molèsties als ciutadans i el manteniment de l'empresa al municipi. Fajula i Viladomat també van demanar a la directora que faciliti la interlocució entre els diferents departaments de la Generalitat competents en la matèria. 

L’Ajuntament de Sarrià espera rebre en les pròximes setmanes el pla d’accions d’Hinojosa per resoldre la problemàtica.  

Foto: Ràdio Sarrià