Noticies

 

Comença la primera fase de rehabilitació del Centre Parroquial de Sarrià de Dalt

L'Ajuntament de Sarrià de Ter ha iniciat la primera fase de les obres de reforma i adequació del Centre Cultural Parroquial Mossèn Domingo Casanellas de Sarrià de Dalt. Aquest projecte va resultar escollit en el Procés Participatiu engegat per l'Ajuntament de Sarrià de Ter l'any 2016, per un import de 200.000 €.

La rehabilitació comença després d'un llarg procés, que ha inclòs la contractació d'un equip redactor del projecte, un primer estudi de programació, el projecte bàsic del total de l'obra i l'executiu de la primera fase, amb un cost de 78,902 €.  La primera fase d'aquestes obres, se centrarà a la planta baixa, ocupada actualment pel bar, vestíbul, lavabos de públic i escala, així com l'enderroc de l'amfiteatre de la sala del teatre.


Un cop acabada la primera fase de les obres de millora es podrà accedir a l'edifici que comptarà amb una nova escala, un vestíbul principal amb un nou bar, lavabos i una nova sala més petita que la principal, que serà objecte d'una altra fase. Les obres també preveuen construir un nou forjat pla a la zona ocupada per l'actual amfiteatre, així com noves obertures a la façana amb fusteria, a la zona afectada per les obres. Ho ha explicat a Ràdio Sarrià el regidor de Cultura, Jordi Estefanell

Es preveu un termini de set mesos per finalitzar aquesta primera fase de reforma. El cost d'obra és de 391.284 € dels quals 91.284 € són fons propis del pressupost municipal del 2018, 200.000 € són de l'adjudicació dels pressupostos participatius del 2016 i 100.000 € de subvencions de la Diputació de Girona.

 

Foto. Ràdio Sarrià