Noticies

 

El FC Sarrià perd a domicili contra l’AD Sauleda, un dels rivals més forts del grup

El Futbol Club Sarrià va sortir derrotat del camp del Sauleda dissabte passat per un contundent 5 a 2. L’equip local va fer valer la seva intensitat en la pressió i en la primera part va deixar el partit molt encarrilat, amb tres gols. En la segona part, el Sarrià va saltar al camp disposat a canviar la imatge dels primers quaranta-cinc minuts, però no van poder capgirar un resultat tan advers, i el marcador final va ser de 5 a 2.

L’entrenador del Sarrià, Cristóbal Escobar, admet que la victòria del Sauleda és del tot merescuda i apunta la manca de motivació del Sarrià, que es troba a la zona mitja de la classificació, com a explicació del mal partit. Malgrat tornar a casa amb les mans buides, el tècnic del Sarrià, Escobar comenta l’aspecte positiu de la derrota: “No vam abaixar els braços en la segona part, vam donar la cara. Ens toca treballar per corregir errors i suplir els nostres dèficits. Hem d’apujar la moral de l’equip pel pròxim partit, que serà a casa”.

El següent rival del Futbol Club Sarrià és el Verges, que ocupa la setena posició del grup 29 de 4a catalana, dos llocs per sobre dels sarrianencs.