Noticies

 

El passat ple de Sant Julià de Ramis aprova diversos convenis d’actuació en medi ambient, via pública i cultura

El ple del mes de març de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, celebrat el dilluns passat, va aprovar convenis per realitzar diverses actuacions al municipi en matèria de medi ambient, via pública i cultura. El primer conveni es va signar amb la propietària de la finca Alzines Clares, en la qual es faran treballs de desbrossament i tala d’alguns arbres per transformar-lo en un paratge obert al públic. L’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, valora l’aprovació del conveni: “Hem d’agrair a la propietat de la finca que volgués firmar el conveni, que té una durada de cinc anys, renovable anualment, i que respon a una demanda ciutadana per poder rehabilitar l’espai i poder-ne gaudir”.

El segon conveni implica la Fundació Privada “Els Joncs”, de Sarrià de Ter, els usuaris de la qual s’encarregaran de la neteja de places i altres espais públics del municipi. Puigtió valora positivament l’acord i explica en què consistirà: “Vam creure oportú buscar empreses del Tercer Sector per assumir la neteja dels espais públics. De seguida ens vam entendre amb “Els Joncs”. Es farà una recollida de brossa i neteja setmanals de les places del Pla de Baix, i quinzenalment es netejaran la resta d’espais públics del poble”.

Finalment, el tercer conveni renova la col·laboració amb l’Associació Fira del Conte de Medinyà per a l’exercici del 2018. El regidor de Medinyà, Sixte Gaia, detalla que l’acord consisteix en una aportació de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis de 4.000 euros a la fira i el suport en tasques de gestió i logística.