Noticies

 

El regidor Josep Maria Viladomat, a l'espai de l'entrevista de Ràdio Sarrià

El regidor de Medi Ambient, Promoció Econòmica i Desenvolupament Local Josep Maria Viladomat, nomenat en el darrer ple municipal de Sarrià de Ter, ha passat aquest matí per l’espai de l’entrevista de la nostra emissora. Viladomat, que ja havia estat en l’anterior equip de govern com a responsable d’Hisenda.

La problemàtica amb la paperera Hinojosa és un dels fronts principals per a Viladomat. En aquest sentit, el regidor ha exposat que la tasca de l’Ajuntament és pressionar tant l’empresa com la Generalitat per què s’apliquin mesures efectives per solucionar les molèsties de sorolls i males olors. Viladomat ha detallat que en les pròximes setmanes hi haurà reunions amb totes les parts implicades.

Deixant de banda aquest cas, Viladomat ha apuntat que en la següent legislatura es podria plantejar l’opció d’implantar el sistema de recollida de residus porta a porta. En aquest sentit, el regidor apunta que cal una reflexió profunda com a municipi, perquè aquest sistema suposa un canvi de cultura de recollida d’escombraries.

Pel que fa a la promoció econòmica i desenvolupament, el consistori treballa en la millora dels polígons industrials i la reactivació del barri vell de la vila per atreure nous negocis.

L’àudio sencer de l’entrevista es pot recuperar al podcast de Ràdio Sarrià. 

Foto. Ràdio Sarrià