Noticies

 

La Policia Municipal deté un home com a presumpte autor de tres fets delictius

La Policia Municipal de Girona va detenir dijous passat, Jose H.A., de 50 anys i veí de Vidreres, com a presumpte autor d’un delicte de furt.
Els fets van passar dijous al mati, els agents de la Secció d’Investigació de la Policia Municipal que feien servei de paisà en el marc del dispositiu de furts van rebre la trucada d’un comerç de Girona informant que tenien la descripció d’una persona que els havia agafat uns pantalons del mostrador i havia marxat corrent.

Els agents van iniciar la recerca del presumpte autor i van localitzar un home que és un habitual de furt en comerços. En aquest moment, els agents es van identificar com a policies i van veure que el sospitós portava una bossa de plàstic plena de pantalons texans, valorats en conjunt en 461,86 euros, amb les alarmes de seguretat i les etiquetes de la botiga encara posades. Tot seguit, els agents van comprovar que les peces de roba corresponien al comerç de Girona que havia fet la denúncia.

Per aquests motius els agents de la Secció d’Investigació de la Policia Municipal de Girona van detenir Jose H.A., com a presumpte autor d’un delicte de furt. Es dona el cas que els dies 20 i 23 de febrer ja s’havia detingut José H.A. per furts amb un modus operandi semblant a botigues del centre de la ciutat.

Foto. ajuntament de Girona