Noticies

 

Els madrilenys Descubriendo a Mr.Mime aterren avui al Centre Social Apaga la Tele per presentar el seu segon disc, titulat F, en el qual han treballat durant dos anys. El concert forma part d’una minigira de tres concerts per Catalunya i l’Aragó que comença avui a Sarrià. El nou àlbum de Descubriendo a Mr.Mime juga amb el simbolisme de la llum i la foscor, i estilísticament s’emmarca en l’screamo, amb melodies inquietants, plenes de distorsió i tacades d’obscuritat. F ha estat publicat per diversos segells, entre els quals hi ha el gironí Saltamarges, i ha estat gravat als estudis Ultramarinos de Sant Feliu de Guíxols.

El grup que acompanyarà Descubriendo a Mr.Mime són els catalans Ultimate Frisbee, formats per Borja Pérez i Tadhg Chandler. Aquests dos joves fa anys que es coneixen, però fa relativament poc que poden trobar-se per assajar i tocar. Els membres del grup expliquen que el seu so beu fonamentalment de l’emo dels noranta. El duo va llançar el setembre de l’any passat dues cançons, agrupades en l’EP B Sides, previ a la sortida del seu primer disc de llarga durada, prevista per a principis d’aquest estiu. El d’avui és el segon concert que Ultimate Frisbee fa a l’ATV, després del seu debut en directe al Saltamarges Fest de l’any passat.

La relació entre els dos grups que actuen avui a Sarrià no és casual i ve de lluny; un membre de Descubriendo a Mr.Mime col·labora gràficament amb Please Wait, un altre grup en què toca Pérez, que al seu torn ha gravat el segon disc dels madrilenys a l’estudi ganxó.

El doble concert d’avui començarà a les 9 del vespre i l’entrada té un preu de 5 euros. Ultimate Frisbee ha avançat que tocarà a dos concerts de presentació del nou disc dels madrilenys Wild Animals, que es faran aquesta primavera a Barcelona i Sant Feliu de Guíxols.