Noticies

 

Entren a robar en el restaurant Can Barceló de Campdorà, que va repartir La Grossa

Uns lladres van entrar de matinada a Can Barceló, el restaurant de Campdorà que ha repartit vuit milions d’euros en el sorteig de La Grossa i tres milions del sorteig de l’any anterior.
Els assaltants es van emportar un botí valorat en 50.000 euros i, entre el material robat hi ha una cafetera industrial, la màquina expenedora de tabac, un televisor, un microones, i ampolles de licor. Els lladres també es van emportar els diners que hi havia a la caixa registradora i els de la venda de loteria, així com la recaptació de la guardiola de la campanya solidària de lluita contra el càncer infantil.

Segons els propietaris, el robatori s’hauria produït la matinada de dilluns a dimarts i tot i que no va saltar l’alarma del local sí que van rebre un missatge que els advertia que a les 4 de la matinada havia saltat la llum.

Els propietaris del restaurant no van poder obrir el bar restaurant fins que van rebre la reposició del material sostret i van lamentar que s’ho haguessin emportat tot. Comenten que abans de haver repartit La Grossa mai havien patit un robatori i que ara ja és el segon cop que els entren a robar.