Noticies

 

YounGIRL Talent, la nova acció del Consell Comarcal del Gironès per captar el talent de la comarca dedicant a les dones

El YounGIL talent és una mostra de talents artístics per joves del Gironès entre 11 i 22 anys, on cada participant té l'oportunitat de demostrar el seu talent artístic i musical davant d'un jurat.


YounGIRL Talent és una nova acció del Consell Comarcal del Gironès per captar el talent de la comarca dedicant a les dones . Els objectius del YounGIL talent són els de contactar amb joves creadores de la comarca del Gironès; crear un projecte comú per a promocionar joves, cultura i Gironès; i afavorir la incorporació de les dones a les actuacions de persones en especial vulnerabilitat social i/o educativa.

El concert amb la col·laboració de Sarriart es farà el dijous 8 de març a les 19.30 h al Centre Cívic  La Cooperativa de Sarrià de Ter . Un total de 11 joves del Gironès podran demostrar el seu talent musical.

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, "es tracta d'un integrador i participatiu". "En aquesta primera edició es pretén aconseguir arribar a la màxima població joves i d'aquesta forma poder mostrar el talent que tenen les nostres joves" ha afirmat Busquets.