Noticies

 

Una cinquantena de famílies amb nadons de fins a tres anys van assistir ahir a la primera sessió de cinema programada per aquest públic i van poder gaudir de la pel·lícula de cinema fantàstic La forma del agua. Aquesta proposta innovadora ha tingut molt d’èxit i es tornarà a dur a terme el dimarts 20 de març, a les 17:30h. 

Alguns pares van explicar que feia temps que no podien anar al cinema i van valorar de manera molt positiva aquesta iniciativa, que els ofereix aquesta oportunitat. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, va destacar la resposta de públic que ha tingut la projecció, tot i a les previsions meteorològiques adverses d’ahir. “Estem molt satisfets de poder disposar d’aquesta oferta, que permet que les famílies amb nadons puguin compartir sessions de cinema i passar una bona estona”, indica el gerent de l’Espai. 

El preu de l’entrada és de dos euros i per cada nadó poden assistir-hi un màxim de dos adults. La pel·lícula que es projecta s’escull, per votació, a través del Facebook de l’Espai Gironès . A més, la sala estarà ambientada per acollir nadons, amb més llum i més càlida.

D’altra banda, demà, de 6 a 7 de la tarda, els jugadors del Girona FC Aday Benítez i Borja García, signaran autògrafs en el centre comercial, per oferir als visitants la possibilitat de tenir a prop els seus ídols del futbol.

El diumenge 25 de febrer també es van iniciar les matinals de cinema, a les 12h, que continuaran el dia 18 de març. En aquest cas les pel·lícules que es projecten als Odeón Multicines són les que estan en cartellera. Les entrades de les matinals de diumenge tenen un cost de 6 € i de 5,50 € per als socis d’Espai Petits Kids Club.

Aquestes iniciatives s’emmarquen en la voluntat de l’Espai Gironès d’anar oferint nous serveis als visitants. En aquest cas la idea també és acostar el cinema a les famílies amb propostes adaptades a les seves necessitats.