Noticies

 

Arriba la 14a edició del Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors

L’Ajuntament de Girona organitza, un any més, el Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors. La proposta arriba aquest any 2018 a la catorzena edició i coincideix amb la 63a edició de Girona, Temps de Flors, que es farà del 12 al 20 de maig. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzen el 12 d’abril.

El Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior, en el qual participen més de 150 establiments comercials cada any, “s’organitza amb el principal objectiu de fomentar la participació dels comerços i establiments de la ciutat en el Girona, Temps de Flors”, tal com ha explicat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes. “Amb aquesta iniciativa es pretén promoure la integració del sector comercial i turístic en el conjunt d’activitats que acull la ciutat al llarg de tot l’any”, ha remarcat la regidora.

El jurat del concurs estarà format per representants de l’Ajuntament, associacions de comerciants, de restauració i hostaleria, i entitats vinculades al Girona, Temps de Flors. Els criteris que valoraran seran l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra.

A banda del premi del jurat, i per cinquè any consecutiu, hi haurà el premi popular que decidirà la ciutadania a través de les votacions fetes per Facebook. Al perfil de Girona Turisme (facebook.com/GironaTurisme), s’hi penjaran les fotografies dels aparadors participants per tal que, qui ho vulgui, pugui votar l’aparador que més li agradi.

Els comerços participants es podran identificar per un adhesiu que farà referència al concurs situat als aparadors o a la porta principal de l’establiment. Així mateix la relació d’inscrits es podrà seguir a la pàgina www.gironatempsdeflors.cat i mitjançant un plànol específic amb les ubicacions dels aparadors on el visitant a l’exposició podrà seguir l’itinerari comercial. 

Foto: Ajuntament de Girona