Noticies

 

El projecte Investin Girona Figueres, impulsat pels ajuntaments de les dues ciutats, s’ha reforçat amb un acord amb el Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona. La col·laboració s’ha establert en el marc de la cinquena sessió de la taula territorial de Girona, que es va dur a terme la setmana passada i en la qual van participar representants de catorze municipis de l’àrea urbana de la ciutat.
L’objectiu de l’acord és que els agents immobiliaris puguin aportar valor afegit a les propostes d’espais i puguin intervenir en la captació d’inversions que donen suport a les accions d’internacionalització.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha manifestat que “la taula territorial ens permet exercir de grup de pressió per tal de reivindicar les inversions necessàries que la ciutat es mereix i poder donar resposta als dèficits detectats”.

El programa Investin Girona Figueres és fruit de la col·laboració dels ajuntaments de Girona i Figueres per coordinar 22 municipis d’aquests sistemes urbans que participen al programa posant en valor i potenciant el territori de forma conjunta. El programa promociona més de 1.000 hectàrees que corresponen a 59 zones d’activitat econòmica. S’han concretat les pautes d’un protocol que permeten la col·laboració d’aquests ajuntaments amb l’objectiu de marcar les actuacions per tal de crear i atreure activitat que diversifiqui l’estructura econòmica i generi ocupació de qualitat, posant especial atenció a la reactivació del teixit industrial.