Noticies

 

La Policia Municipal de Girona va detenir dijous passat, dia 22 de febrer, Muhammed J., de 38 anys i veí de Toledo, com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa.

Cap al migdia, la Central de Comandament va rebre la trucada d’un ciutadà alertant que dos homes estaven forçant la porta d’un pis de l’edifici on ell vivia. Seguidament, una patrulla del torn de matí de la Policia Municipal de Girona es va adreçar al lloc indicat. Quan van accedir a l’edifici, se’ls va fer escàpol una persona que coincidia amb la descripció aportada pels testimonis i que, en veure’ls, va arrencar a córrer.
Mentrestant els agents van escoltar com una segona persona baixava per les escales de l’edifici al mateix temps que un testimoni els alertava que era l’home que volia forçar la porta d’un pis. A continuació els agents el van poder aturar i escorcollar. L’home duia un sac amb eines presumptament utilitzades per obrir la porta de l’habitatge.

Posteriorment, els agents es van adreçar al pis forçat i van comprovar que els danys que presentava havien estat presumptament fets amb eines de les mateixes característiques que les que portava Muhammed J. Per aquests motius els agents de la Policia Municipal de Girona van detenir-lo com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa. Del detingut no constaven altres antecedents policials. El sospitós que es va fer escàpol està identificat i la Policia Municipal treballa per localitzar-lo.