Noticies

 

La cinquena edició del Duatló de Girona i el Duatló Infantil es farà aquest diumenge

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; juntament amb el president del Club Triatló Girona Costa Brava Tradeinn, David Presas; el membre de la comissió organitzadora del club Jordi Fortià, i el triatleta Nan Oliveras, han presentat avui la 5a edició del Duatló de Girona i el Duatló Infantil, que tornen a la ciutat aquest diumenge, dia 4 de març. La competició, organitzada pel Club Triatló Girona Costa Brava Tradeinn, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i, com és habitual, tindrà lloc al voltant del Pavelló Municipal Girona - Fontajau.

L'inici de la prova serà a les 10.30 h al pavelló i constarà d'una primera part de cursa a peu de 5 quilòmetres per la Devesa, d’una segona part de 25 quilòmetres en bicicleta -durant la qual es recorrerà part de la Vall del Llémena- i d’una tercera i última part de cursa a peu de 2’5 quilòmetres. Pel que fa a la modalitat infantil, destinada a nens i nenes de 6 a 14 anys, la sortida serà a les 9.30 h i comptarà amb recorreguts de diverses distàncies segons la categoria d’edat dels participants.

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, ha destacat “la importància creixent del Duatló de Girona dins d’aquesta modalitat esportiva” i ha agraït “la bona feina feta des del club per millorar i professionalitzar la prova, que compta amb una alta participació d'empreses i institucions col·laboradores”.

Com a novetats d’enguany, ressalten la implicació de l’empresa Tradeinn com a nou patrocinador de l’esdeveniment i el fet que la prova puntuarà tant al circuit català de duatló com a la lliga de clubs de duatló de carretera que organitza la Federació Catalana de Triatló.

De moment, ja hi ha més de 60 inscrits a la cursa infantil i més de 220 a la d’adults, i es preveu que aquesta edició de la competició superi la de l’any anterior en nombre de participants. Les inscripcions ja estan obertes i es podran fer fins al divendres, dia 2 de març, a través del web duatlogirona.com. 

Foto: Ajuntament de Girona