Noticies

 

El Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona amplia l’horari en la 18a edició per l’alta demanda de participació

Un any més l’Ajuntament de Girona organitza el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona, que enguany arriba a la 18a edició. L’esdeveniment tindrà lloc el 18 de març al Pavelló municipal Girona-Fontajau i les inscripcions per participar-hi ja estan obertes a www.girona.cat/funkygi

Aquest campionat es caracteritza per ser un dels esdeveniments més multitudinaris que acull el Pavelló de Fontajau. És un dels campionats que agrupa més escoles de ball en les diferents categories que es realitzen arreu de comarques gironines. La dansa urbana té una alta participació a la ciutat, amb un gran nombre d'escoles de ball i un ampli seguiment.

A causa de l’alta demanda de participació, aquest any el campionat estrena format i s’amplia amb actuacions al matí. En les edicions anteriors el campionat començava a la tarda. Així enguany, el Campionat començarà a les 11 del matí, i es preveu que finalitzi al voltant de les 18 h amb l’entrega dels premis. Les inscripcions van a bon ritme i es preveu arribar al miler de ballarins i ballarines amb més de 80 actuacions.

Els diferents grups participants competiran en diferents categories, des de la prebenjamina (de 3 a 8 anys) a l’absoluta (a partir de 18 anys). El campionat finalitzarà amb la categoria Professional, destinada al professorat; i la Premium, destinada a pares i mares. Per tal d’incentivar la participació i la no competitivitat entre els més petits, tots els participants a la categoria prebenjamina i benjamina rebran una medalla.

El preu de les entrades per assistir-hi com a públic és de 4 euros i es podran adquirir a partir de les 9 h del dia del mateix Campionat a les taquilles del pavelló.

El campionat està organitzat per l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de Veri – Aigües del Pirineu, B&B Hotel i Tukos.