Noticies

 

Els Mossos d’Esquadra han comunicat aquest matí la detenció d’un veí d’Anglès acusat de ser l’autor del doble assassinat del pantà de Susqueda l’estiu passat. El cos policial ha portat l’home a declarar a la comissaria de Santa Coloma de Farners, i després d’interrogar-lo ha procedit a detenir-lo. L’acusat, Jordi M.G., és un home d’uns 60 anys, que en va estar passar dotze a la presó, del 1997 al 2009, després d’haver assassinat a trets la seva exdona. Segons fonts policials, el detingut és coneixedor de la zona on es va produir el crim, ja que viu a l'entorn del pantà, i no tenia relació amb les víctimes ni amb l'entorn de les seves famílies. 

A més,  han detingut a Salt el fill de Jordi Magenti qui també estaria relacionat amb el crim, tot i que s'apunta que tan sols hauria encobert els fets.
El crim pel qual se l’ha detingut ara va tenir lloc l’agost del 2017, quan dos joves del Maresme, Paula M.P., de 21 anys i veïna de Cambrils, i Marc H.L., de 23 i veí d'Arenys de Munt van desaparèixer al pantà de Susqueda, on havien anat a fer una excursió amb caiac. Els seus cossos van ser trobats un mes després surant prop de la presa, despullats i amb signes evidents de violència.