Noticies

 

Carmen 113 estrenarà algunes cançons del seu nou disc avui a l’ATV

El grup Carmen 113 actuarà avui a partir de les 11 de la nit al Centre Social Apaga la Tele. Els gironins interpretaran, a més de les seves cançons més emblemàtiques, un grapat de temes nous que apareixeran al seu proper disc, Discutir desnudos. Es tracta del quart àlbum del conjunt, que torna després de pràcticament cinc anys de silenci. A diferència dels seus anteriors treballs, en aquest han apostat per una obra conceptual, que retrata les vicissituds de la relació d’una parella estable. Jaume Nadal, cantant del grup, explica tot i que Discutir desnudos presenta una història fictícia, també es basa en l’experiència personal dels membres del grup. Pel que fa al so, la formació ha treballat molt a l’estudi particular que té al local d’assaig, i el resultat és una aposta més atmosfèrica i de textures més complexes que el disc anterior, Mecanismos de defensa, d’un pop rock més directe.

Nadal ha avançat a Ràdio Sarrià que la data de llançament de Discutir desnudos serà el 16 de març. Després dels seus primers discos, publicats per companyies madrilenyes o autoeditats, el grup s’ha decidit per treballar amb un segell gironí, U98.

El grup empordanès d’indie alternatiu Pinocchio completa el cartell d’aquesta nit a l’ATV. El concert serà una prèvia de la gira que Carmen 113 iniciarà el 20 d’abril en el marc del Festival Strenes, i que els portarà a diversos punts de Catalunya i l’Estat espanyol.